Tak já takové pitomosti jako jsou předávání různých cen už z principu nesleduji.
Dokonce bych řekl, že mě přímo vytáčí, že téměř každou sobotu se v hlavním vysílacím čase na "prvních" programech (tedy ČT1/Nova/Prima) vysílají takové zhovadilosti. Kdyby se to vysílalo alespoň na "kulturní" ČT2 nebo "filmové" Nova Cinema. Naprosto si nedokážu představit, že by se takhle do televizí začali cpát i jiná povolání (například první týden v květnu by se vyhlašoval nejlepší chirurg, další týden nejlepší ortoped, atd., v červnu by mohli nastoupit inženýři - napřed nejlepší strojní inženýr, potom nejlepší stavební inženýr, potom nejlepší inženýr elektro, atd.). Šílená předstva, že (a jsou i další povolání - kuchařky, uklízečky, řidiči, popeláři, zedníci, automechanici či kosmonauté - pan Remek by měl už 30 cen a tím by překonal i bratry Pospíšilovi s jejich dvaceti tituly mistrů světa). Co jsem si tak všiml v okolních státech, tak se občas nějaká takováhle přitroublá anketa objeví na Slovensku, ale jinak nikde jinde.
Začínám nabývat dojmu, že televizní stanice v České republice ovládá hospodská lobby a skladba programu je každý večer tak šílená jen proto, aby lidi vyrazili do hospod.
Na závěr se musím omluvit, že jsem to napsal zrovna do tématu o paní Maciuchové, ale nešlo to jinak, muselo to ven.
Hana Maciuchová
- Arnold Hackl
- předseda moravské sekce
Re: Hana Maciuchová
Po otci Němec, po matce Čech, teď státní příslušnost Velká Británie, zástupce firmy Benson & Benson z Manchesteru.
Tak Inge má metál
http://zpravy.idnes.cz/prezident-ocenil ... domaci_vel

Na hřbitově se stalo něco strašnýho...
- Blanka
- kapitán
Možná už to tady na fóru někdo uvedl ale Inge alias Hana Maciuchová dnes slaví krásné 65. narozeniny
Tak hodně zdraví!

....dejte uz pokoj s tim tridnim bojem.....
- Doktor Vesely
- poručík
- Kontaktovat uživatele:
Lásky a romantiky. Šťastná to žena.Blanka píše:....Hana Maciuchová dnes slaví krásné 65. narozeninyTak hodně zdraví!
Hergot chlapi, vy jste opravdu jako nemluvňata. Fakt! Ve službě se nechlastá. Je vám to známo?
Tohle mám ouředně povolený!
Tohle mám ouředně povolený!
-
- poručík
Vzhledem k tomu, že jsem nucen sledovat Ulici na TV Nova, kompenzuji si tento výtvor (hrůzu?) vychutnáváním role paní Maciuchové. Je samozřejmě výborná. Coby přísná kantorka je to pořád Inge. Občas neuvěřitelně striktní. Jediné, co ji chybí, je přehrávač pro Jirku Hradce.
- malej Míra
- předseda
Hana Maciuchová přerušuje divadelní sezonu kvůli zdravotním problémům. Držme paní Maciuchové palce ať se brzy uzdraví... 

Mám ti ukázat jak plave?