Velké sedlo
- Bína
- kapitán
Re: Velké sedlo
Od 10.7.v 11. hod. na ČT 1 ;) http://www.ceskatelevize.cz/porady/1029 ... 1001-utek/
Bína,prosím pěkně.Já jsem Standův kamarád.Bude nám po něm oběma smutno.Viďte!
- Eman Zahradník
- kapitán
- Kontaktovat uživatele:
no hurá.. 8-) ,příjemné zjištění.. ;)Bína píše:Od 10.7.v 11. hod. na ČT 1 ;) http://www.ceskatelevize.cz/porady/1029 ... 1001-utek/
Pomoc!!Vrazi jsou tam....
Tak konečně v repríze po letech slušný seriál v rámci nedělní předpolednové klasiky ČT1. Trocha vztahů a lidských charakterů, záletný Jožin který si koleduje o průšvih vedle jasného klaďase Palyzy zasaženého rozvodem, hodně romantiky z přírody zakončené projížďkou na člunu po přehradě...oprášil jsem vzpomínky na první díl a už se těším na další :D Nějak mi přijde, že tenkrát se seriály uměly točit ;)
No tak co, loučit se nebudem, snad se ještě někdy uvidíme že jo?! A pak si teprv dáme to správný tóčo!!!
- Eman Zahradník
- kapitán
- Kontaktovat uživatele:
No určitě vysoká spokojenost u mně... ,mám všechny díly,myslím že každá postava má něco do sebe-např.nerudný "Arni" :D ,který se však na závěr ukáže jaký vlastně je..,Michal kterého hezky zahrál Tomáš Jirman ;) ,sukničkář náměstek Nocárek který věčně nic neuloví... :mrgreen: a to nejen zvěř.. :lol: .No váznější Jirka Sykyta tož už je drobet jiná kapitola,Jana Krausová rovněž,pěkně zahrané role,by´t přeci jen mírně "nesympatické".Ještě se musím zastavit u holčičky Lucinky coby dcerky Ivany a Jirky.. :roll: ,já vím že to je kravina,ale mě ta holka tam nesedí,je jakoby umělá.. ,je to jen názor,ale ten její vyražený zub či co,ta mluva,prostě mi tam nesedí... ,ale to je věc názoru.Další zemanovec Holan coby ředitel povodí či co má jen vedlejší roli,výrostci v čele s Krausem dostanou co proto.. 8-) Jitka Smutná také super..
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Pane kolego, Vy asi ještě nemáte děti a na vlastní dětství si už příliš nevzpomínáte. To tak bývá, že dětem mléčný chrup vypadává a druhé zuby dorůstají... ;) :DEman Zahradník píše:...se musím zastavit u holčičky Lucinky...ten její vyražený zub či co...
Mám ti ukázat jak plave?
No ona to není asi jen otázka dětského chrupu :mrgreen: ale mně ta dětská role taky moc nesedí...stejně tak jako asi největší(?) seriálová role Jany Krausové - přijde mi i po těch letech taková "prkenná" (a to myslím herecký projev a ne ženské vnady nebo chrup :mrgreen: ;))Eman Zahradník píše:...ale mě ta holka tam nesedí,je jakoby umělá...
No tak co, loučit se nebudem, snad se ještě někdy uvidíme že jo?! A pak si teprv dáme to správný tóčo!!!
- Eman Zahradník
- kapitán
- Kontaktovat uživatele:
no teda to si budu pane kolego pamatovat... :lol: :mrgreen: ,dceru samozřejmě mám již 18 let a na dětství si pamatuji..,bylo to myšleno jaksi ten chrup s nadsázkou,spíše ten herní projev byl takový... ,ale jinak samozřejmě bylo to děcko..,mě se stejně více líbil synek Jandáka-Dušánek.. ,byť si tam moc nezahrál..malej Míra píše:Pane kolego, Vy asi ještě nemáte děti a na vlastní dětství si už příliš nevzpomínáte. To tak bývá, že dětem mléčný chrup vypadává a druhé zuby dorůstají... ;) :DEman Zahradník píše:...se musím zastavit u holčičky Lucinky...ten její vyražený zub či co...
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Pane kolego, beru to zpět. Jen mi to prostě nedalo to nekomentovat, když už jste si tak "naběhl"... ;) :D
Mám ti ukázat jak plave?
- Fredy
- kapitán
Nevíte někdo,jak se jmenuje přehrada,kde se seriál natáčel?Mělo by to být někde u Ostravy nebo Opavy.....
"Každou chvíli se na mýtině objeví světlo,vyjdete ven a půjdete rovnou za světlem,až uvidíte strejčka....."
Sama bych to nevěděla, ale web říká, že je to Kružberk, okres Opava
"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- Fredy
- kapitán
Děkuji Hanele za info a zdravím do Třeboně.Ahoj.
"Každou chvíli se na mýtině objeví světlo,vyjdete ven a půjdete rovnou za světlem,až uvidíte strejčka....."
Off topic: Fredy, zdravím Tě, zkus si nastavit soukromé zprávy, přes ty se dá snáz (neveřejně) komunikovat
"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- huba.buba
- pokladník fanklubu ve výslužbě
Vážení - k danému tématu!Hanele píše: soukromé zprávy, přes ty se dá snáz (neveřejně) komunikovat
,,ŠKOLY MÁM ČESKÝ, ALE HUBU VÍDEŇSKOU,,
- Fredy
- kapitán
Teď běží na ČT repríza cyklu"Zatopené osudy" uváděný M.Vladykou.Zrovna jeden díl byl věnovaný přehradě Kružberk.Mihnul se tam i herec P.Nový a zavzpomínal na Velké sedlo.Hlavně tam ale vzpomínají pamětníci,kteří se museli vystěhovat ze zatopených vesnic.Tak jsem to raději nahrál,trvá to asi 18min.....