Lehčí chytáky pro začínající účastníky fóra
Re: Lehčí chytáky pro začínající účastníky fóra
Ano, je to tak, ale prosim název dílu.
(Já jsem také při sledování této epizody velice upodnikovanej.)
(Já jsem také při sledování této epizody velice upodnikovanej.)
Tak řekni jak to tenkrát bylo ! Mluv za nás, Honzo !
- děda Dejmek
- kapitán
1966 - Šťastný a veselý
starej hastrman, pánové, Vltavou křtěnej a vodkojenej...
Ano. Chyták je vyřešen.
Která dáma v seriálu nejčastějikrát změní příjmení?
- Mária Horňáková
- strážmistr
Sázím na kočku Drahuši z Romance o nenápadné paní.
Všetko si to zavinila... sama
Ano, souhlasím, chyták jste vyřešila, ale zkuste si tipnout, kdo by byl na 2. místě.
- Chozé Borůvka
- strážmistr
Co třeba Blanka? Nejdřív Svobodová potom Mutlová a nakonec Zemanová.torst píše:Ano, souhlasím, chyták jste vyřešila, ale zkuste si tipnout, kdo by byl na 2. místě.
Máme spicha v osm v diskoklubu, kdo tě poslal sem?
- Mária Horňáková
- strážmistr
Taky bych řekla paní Blanku, jinak se v seriálu jména paniček snad moc neřeší Možná ještě paní Horáková v DsE, taky "mění příjmení", i když ta rovnou celou identitu :lol:
Jo, Blanku jsem měl právě na mysli. Čekal jsem, že vás zmátne "pod svícnem největší tma". Ale kdepak na vás !
- Mária Horňáková
- strážmistr
Otázka - co má společného významný (oblíbený) díl MZ a neméně oblíbená komedie Slunce, seno, jahody? Nejedná se o osoby ve filmu a kolem filmu.
- Chozé Borůvka
- strážmistr
Zdravím paní Horňákovou,
musím říct, že po přečtení Vaší otázky jsem se přímo zděsil :D .Ačkoliv mám obě filmová díla velmi rád a viděl jsem je nesčetněkrát, tak mě nikdy nenapadlo,že by mohla mít něco společného.A protože mi to nedalo hned po přečtení jsem si Troškovu komedii pustil. Děcka a manželka na mě koukaly jako na blázna, že sedím u Slunce , sena a mám oči jak tenisáky. Tak doufám, že můj typ bude správný. Všiml jsem si, že když živočichář Béďa nalévá Blaženě pivo, tak je to z hnědé pivní flašky a v následujícím záběru tam stojí flaška zelená, tudíž by ta podobnost mohla být s dílem Bílé linky, kdy se podobný veksl s barvou pivních flašek děje ve vlaku cestou do Berlína při diskuzi Dr.Salaby, Ivo Holana a Honzy.
Je to tak?
musím říct, že po přečtení Vaší otázky jsem se přímo zděsil :D .Ačkoliv mám obě filmová díla velmi rád a viděl jsem je nesčetněkrát, tak mě nikdy nenapadlo,že by mohla mít něco společného.A protože mi to nedalo hned po přečtení jsem si Troškovu komedii pustil. Děcka a manželka na mě koukaly jako na blázna, že sedím u Slunce , sena a mám oči jak tenisáky. Tak doufám, že můj typ bude správný. Všiml jsem si, že když živočichář Béďa nalévá Blaženě pivo, tak je to z hnědé pivní flašky a v následujícím záběru tam stojí flaška zelená, tudíž by ta podobnost mohla být s dílem Bílé linky, kdy se podobný veksl s barvou pivních flašek děje ve vlaku cestou do Berlína při diskuzi Dr.Salaby, Ivo Holana a Honzy.
Je to tak?
- Eman Zahradník
- kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Chozé máte něco do sebe,zajímavý tip,ale odbočím... :D -alau se převléci za zhruba 2 hodinky jdete na Barrandově na scénu.. :lol:
Pomoc!!Vrazi jsou tam....
- Mária Horňáková
- strážmistr
Chozé super :-) Ovšem tohle jsem na mysli zrovna neměla. Není to tedy ani osoba, ani věc, ale něco, bez čeho se snad žádný film ani seriál neobejde. Ještě lépe řečeno - významná část toho něčeho. Jo a v jiném díle MZ...
- Chozé Borůvka
- strážmistr
Jojo,pomalu ladím kytaru. Zkusím přemluvit Kajika (Vondřicha) aby dnes nestřílel, tak uvidíme... :mrgreen:Eman Zahradník píše:Chozé máte něco do sebe,zajímavý tip,ale odbočím... :D -alau se převléci za zhruba 2 hodinky jdete na Barrandově na scénu.. :lol:
- Chozé Borůvka
- strážmistr
Tak to budu muset zkouknout a popřemýšlet znovu. Ale nechám to na zítra , protože jak mi správně připomněl kolega Eman, tak za chvíli nám začíná na Barrandově koncert s Mimikrama :D , tak pěkný večer a hluboký umělecký zážitek :lol: .Mária Horňáková píše:Chozé super :-) Ovšem tohle jsem na mysli zrovna neměla. Není to tedy ani osoba, ani věc, ale něco, bez čeho se snad žádný film ani seriál neobejde. Ještě lépe řečeno - významná část toho něčeho. Jo a v jiném díle MZ...