Mně ten ročník 1984 úplně vrátil do dětství, pamatuju si Cestu do Wimbledonu i Lékař léčí - příroda uzdravuje, charakteristický styly Neprakty, Kerlese, Ceplechy, Hrdýho, Johanuse, hodně se mi líbil BaPe atd atd.
A je teda cenný vidět, jak je všude Reagan a atomovky, v tý době vrcholilo zbrojení a ta propaganda je hodně silná. Mam nějaký dikobrazy z r. 88, 89 a tam je to zase pořád samá přestavba a chozrasčot.
No jo, dneska nic není, bejvaly Trnky Brnky, ale já to teda nesledoval.
Zajímavé stránky na i-netu
Re: Zajímavé stránky na i-netu
"Ani jsem neušil, že jste Sundance Kid... Když budu tasit, zabijete mě."
"To je pravděpodobný."
"To je pravděpodobný."
- Aaron Goldstein
- kapitán
Dnes můžeš maximálně špásovat na Facebooku a když tě někdo práskne tak tě na měsíc zablokují, protože vtip byl "nekorektní"...
Že jsem paranoidní ještě neznamená, že po mě nejdou...
Máte pravdu pane kolego, to je ta podoba dnešní "demokracie"...aarongoldstein píše: ↑stř 19. zář 2018 6:10:02 Dnes můžeš maximálně špásovat na Facebooku a když tě někdo práskne tak tě na měsíc zablokují, protože vtip byl "nekorektní"...
No tak co, loučit se nebudem, snad se ještě někdy uvidíme že jo?! A pak si teprv dáme to správný tóčo!!!
-
- kapitán
Youtube je nepochybně zajímavou stránkou na internetu. A proto doporučuji sledovat náš seriál, který má od konce listopadu HD rozlišení. Podívejme se! Tak takhle vypadá bez klobouku.
Takhle přece ne, soudruzi! To není řešení.
Zákon Banderova štábu zní: "Nevěřit nikomu, ani sobě!"
Zákon Banderova štábu zní: "Nevěřit nikomu, ani sobě!"