7 pádů Honzy Dědka
- Honza Zeman
- předseda
7 pádů Honzy Dědka
Kdo byl na poslednim srazu, tak vi, ze jsem byl pozvan do Palace Akropolis do "talkshow" 7 padu Honzy Dedka . Akce se kona 13.3.2013 od 20:00 prave v Palaci Akropolis. Chcete-li mi jit nekdo delat poradnou klaku , tak prijdte. Vstupenky k prodeji na pokladne nebo pres Ticketstream. Snad to nejak zvladnu :P .
....dnes bude ten, slavnej blaznivej den....dnes bude ten, slavnej blaznivej den......
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Re: 7 pádů Honzy Dědka
Bohužel jsem mimo republiku, proto bych se rád zeptal, jestli se bude z pořadu pořizovat nějaký audio-video záznam? Přimlouvám se... ;) :D
Mám ti ukázat jak plave?
Já sice nejsem mimo republiku, ale dorazit taky nezvládnu, takže se ptám na/přimlouvám za totéž... ;)malej Míra píše:Bohužel jsem mimo republiku, proto bych se rád zeptal, jestli se bude z pořadu pořizovat nějaký audio-video záznam? Přimlouvám se... ;) :D
"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- Honza Zeman
- předseda
No Jan Dedek alias redaktor Holan :P z techto show porizuje zaznam, ktery je k dispozici jen na youtube, kde ma tento porad svuj kanal . Takze do televize to doufam nepujde.
....dnes bude ten, slavnej blaznivej den....dnes bude ten, slavnej blaznivej den......
- L.B.
- poručík
- Kontaktovat uživatele:
A já myslel, že kanál musí být jenom v šumavských močálech Předsedo, to zvládneš. Držím ti palce, tím jediným ti můžu pomoct ... ;)Hombre píše:... ma tento porad svuj kanal ...
Spolupráce s bezpečností - povinností správce domu !!!
Jedna malá upoutávka ... aneb takhle se dělá PR! ;)
Myslím, že už teď se nám Honza Dědek postaral o slušnou reklamu - uvidíme, co ještě bude následovat... 8-)
Myslím, že už teď se nám Honza Dědek postaral o slušnou reklamu - uvidíme, co ještě bude následovat... 8-)
"Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind."
- Honza Zeman
- předseda
Tady je prehled nekolika zaznamu, jak to tam vypada. Jsem celkem v klidu, jak jsme redaktorskyho :P poznali na srazu, tak je to taky clovek a pokud nechysta nejakou extra zaludnost, tak uz se nebojim . A kdyby jo, tak mu to vysvetlim jako "jedenactka vosmicce" ;) .
Souhlas, pane předsedo, redaktorskej je náš člověk - dostal na nás výbornou referenci od Lidušky a tu si myslím osobně jen potvrdil... ;)
Takže budu držet palce, aby vše klaplo!
Takže budu držet palce, aby vše klaplo!
- plk.Žitný
- Ideolog
Já /pokud nebude nějaká Karibská krize :mrgreen: bych přišel předsedu podpořit /případně nějak bych zapůsobil na jedince v sále , kteří by snad nějak málo předsedovi tleskali :mrgreen: / Jen doufám, že dorazíš předsedo v uniformě. Koukám že tam bude pan Novotný z Kriminálky Anděl tak ho s předsedou zkusíme nalákat na čestné členství v našem Fan Clubu.
PS. Co říkáte na tenhle post? Mohl by se udělovat hercům a známým tvářím , kteří sice v seriálu nehráli ale se jim líbí/stejně jako naše činnost/ a o které jsme někde někdy v rámci činnosti fan clubu zakopli..
PS. Co říkáte na tenhle post? Mohl by se udělovat hercům a známým tvářím , kteří sice v seriálu nehráli ale se jim líbí/stejně jako naše činnost/ a o které jsme někde někdy v rámci činnosti fan clubu zakopli..
Chtějí stranu zbavit všech mocenských opor a narušovat naše spojenectví se Sovětským svazem..
- Honza Zeman
- předseda
Tak pozvanka v podobe plakatku je i na nasi titulni strane.
- redaktor Holan
- čekatel SNB
Vážení příznivci mjr. Zemana! Předně děkuji za umožnění vstupu do vašeho diskuzního fóra; vážím si toho! A teď k pořadu - záznam bude jako obvykle na youtube, z cca půlhodinového rozhovoru s panem předsedou asi 10 - 15 minutové video. Jen nevím kdy - střihač si občas dává načas. Každopádně si nemyslím, že během večera dojde k nějakým zákeřnostem vůči panu předsedovi - plně si uvědomuji svůj počet rubínů na kříži! Mám na pana předsedu pochopitelně připravený malý testík, aby mohl v plném lesku prokázat své znalosti - ale jak jsem měl možnost poznat na vašem srazu, tak to pro něj bude učivo z první schůze fanklubu. Večer se má nést v duchu zábavy a zajímavosti, což si myslím, že by mohlo vyjít. Tím spíš, když Heidi bude zpívat společně s hip hopovou kapelou Cocotte Minute! A jinak poslední věc - nebudete-li proti, chystám (jak už jsem psal panu předsedovi) o vašem fanklubu článek do Instinktu, kde jsem zaměstnán - jako o zajímavém fenoménu. Co vy na to?
Pane redaktore, my si zas - a troufám si tu teď mluvit za všechny - vážíme Vaší přízně a čilé propagace našeho fanklubu. Váš zájem není povrchní a je založen na osobní znalosti a pochopení - nás i seriálu. Já sama tedy s takovouto formou prezentace nemám problém. A s konstatováním, že náš fanklub je velmi zajímavým fenoménem, naprosto souhlasím... ;)
- plk.Žitný
- Ideolog
Pane redaktore v každém případě bude na váš pořad dohlížet státní bezpečnost která v případě potřeby zakročí, tak si všechny otázky důkladně rozmyslete :mrgreen: :mrgreen: Taky už by jste se později nemusel už dostat na západ.... :mrgreen: :mrgreen: Vzpomeňte jaké jsme měli s Vámi s Kalinou dilema. Pustit či nepustit.... Kalina nechtěl , já se za Vás přimluvil, tak si to nepokažte... Co se týče Heidi, zkuste jí poprosit jestli by nazpívala úvodní znělku k seriálu. Bylo by to stylové,pro ní to bude hračka. /Svedla to moje čtyřletá dcera/.
Chtějí stranu zbavit všech mocenských opor a narušovat naše spojenectví se Sovětským svazem..