Ve znamení Merkura
- P800
- strážmistr
- Kontaktovat uživatele:
Ve znamení Merkura
Nepamatuji si, že by tento seriál od roku 1989 dávali a tedy velmi težko je k nalezení. Nenajde někdo ve svém archívu tyto příběhy celníků?
- huba.buba
- pokladník fanklubu ve výslužbě
Re: Ve znamení Merkura
Tento seriál je zdá se ztracený - pátráme po něm cca tři roky.
,,ŠKOLY MÁM ČESKÝ, ALE HUBU VÍDEŇSKOU,,
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
...neřekl bych ztracený. Na Kavčích Horách určitě v archívu mají. Před lety jsem úryvky viděl v Jahelkově pořadu "Neznalost neomlouvá". Pokud se nemýlím, tenhle seriál snad nebyl reprízován nikdy a to snad ani za komunistů a to vznikl už někdy kolem roku 1978.huba.buba píše:Tento seriál je zdá se ztracený - pátráme po něm cca tři roky.
Mám ti ukázat jak plave?
- prof. Braun
- kapitán
Taky bych ho rád viděl znova... Vybavuju si jenom to, že se v něm střídaly české a slovenské díly. A že v tom prvním se zamiluje celník Hanzlík do mladý kolegyně Kateřiny Macháčkový a že maj služebního jezevčíka! :lol:
Jenomže my nejsme jen tak někdo!
Ahojte ! som nová, tak si prezerám toto fórum, je fantastické ! seriál V znamení Merkúra by som si tiež rada pozrela, dosť často myslím na to, že by ho konečne mohli zaradiť do vysielania
- Eman Zahradník
- kapitán
- Kontaktovat uživatele:
tak to já si z tohoto seriálu pamatuji je toho Hanzlíka....prof. Braun píše:Taky bych ho rád viděl znova... Vybavuju si jenom to, že se v něm střídaly české a slovenské díly. A že v tom prvním se zamiluje celník Hanzlík do mladý kolegyně Kateřiny Macháčkový a že maj služebního jezevčíka! :lol:
:shock: ,jinak jelikož jsem ho o r.89 neviděl,možná i více...
Pomoc!!Vrazi jsou tam....
Jo jo..pamatuju akorát díl, kde nějak pašovali obrazy od nás na Západ, kamion tuším Volvo (ten, jak měl Rudi..) no a měl dva výfuky, jeden samože falešný - hádejte, co v něm bylo :lol: Jinak seriál snad už nikdy nikde nepojede , je to škoda. ČT ho určitě má někde v archivu, ale je to podobné jako u Rodáků-televize tvrdí, že seriál nemá (během listopadu 89 ukraden, nebo se ztratil) a já jsem ho naštěstí sehnal.
Na hřbitově se stalo něco strašnýho...
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Pane kolego, přijďtě někdy na sraz. Pohovoříme... ;) :DKoštýř píše:...ČT ho určitě má někde v archivu, ale je to podobné jako u Rodáků-televize tvrdí, že seriál nemá (během listopadu 89 ukraden, nebo se ztratil) a já jsem ho naštěstí sehnal...
Mám ti ukázat jak plave?
- Arnold Hackl
- předseda moravské sekce
Když už s kolegou budete hovořit, tak bych taky rád pokecal. :mrgreen:
Po otci Němec, po matce Čech, teď státní příslušnost Velká Británie, zástupce firmy Benson & Benson z Manchesteru.
Nechci vířit vlny-ale mám kontakt na jednoho člověka, co MOŽNÁ Merkura má. Údajně snad na betamaxu, video 2000 nebo jak se ten kvalitnější předchůdce VHS jmenoval.. Snad to vyjde, je pravda že tento seriál jinak fakt nikde není (bylo to nějakých 6 dílů), z hereček pamatuju na Švandovou.
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Aha, to už zní trochu věrohodněji... ;) :D Jinak z herců dále Somr hrál náčelníka a Hanzlík. Jinak Beta byl svého času konkurenční formát, který se vedle VHS neprosadil (podobně jako nedávno HD-DVD vs. Blue Ray).Koštýř píše:Nechci vířit vlny-ale mám kontakt na jednoho člověka, co MOŽNÁ Merkura má...
...z hereček pamatuju na Švandovou.
Mám ti ukázat jak plave?
- huba.buba
- pokladník fanklubu ve výslužbě
Tady tu větu dost dobře nechápu , jakej seriál máte, pane kolego ? S Merkurem by jste udělal díru do světa , Rodáky máme už cca dva roky.Koštýř píše: ČT ho určitě má někde v archivu, ale je to podobné jako u Rodáků-televize tvrdí, že seriál nemá (během listopadu 89 ukraden, nebo se ztratil) a já jsem ho naštěstí sehnal.
,,ŠKOLY MÁM ČESKÝ, ALE HUBU VÍDEŇSKOU,,
Bohužel myslím Rodáky... Ohledně Merkura zatím nevím, chytřejší budu tak příští týden. SNAD ASI MOŽNÁhuba.buba píše: jakej seriál máte, pane kolego ? S Merkurem by jste udělal díru do světa , Rodáky máme už cca dva roky.
Naposledy upravil(a) Koštýř dne stř 08. dub 2009 16:33:42, celkem upraveno 1 x.
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Pánové, nechte takovéhle věci na nějaký sraz. Tyhle věci se pléna nepíšou... :evil: ;) :DKoštýř píše:...pokud ten pán to opravdu má a také by seriál přetáhl z bety na DVD.
Mám ti ukázat jak plave?
Tak serial urcite ztraceny neni - clovek co ma nejake blizke kontakty na CT ted hodil na "ty trubko " tuhle perlu. Snad nezustane u prvni vlastovky - Pred kvalitou smekam Ve znameni Merkura
Možno tou dolinou ide ten voz.........