Naše "domácí" produkce
Re: Naše "domácí" produkce
Pokud někdo vytáhne hajného na světlo boží, tak se s Vámi přestanu kamarádit :-)
- huba.buba
- pokladník fanklubu ve výslužbě
to bych Vám , pane kolego , neudělal! 8-)knihomol píše:Pokud někdo vytáhne hajného na světlo boží, tak se s Vámi přestanu kamarádit :-)
,,ŠKOLY MÁM ČESKÝ, ALE HUBU VÍDEŇSKOU,,
- huba.buba
trošku jsem doplnil obraz do staronového hitu současnosti a tady je výsledek: http://www.youtube.com/watch?v=NlyB16Uw_sc
TheSandokanec.. :mrgreen: Naprosto skvělé! Pane kolego, přidám si vás "do odběru" a do "přátel".. Krásná práce. Akorát jste mi "ukrad" song , já to chtěl použít taky.. ( )
A další pecky? Co mašinka? (nevím, kdo je autor..). Sice jí mám staženou-ale na YT by se vyjímala.. :D
P.S. Možná bych trochu upravil název- třeba Major Zeman Remix, nebo tak něco. Aby dílko na YT vyniklo- přece jen majorů je tam dost..
A další pecky? Co mašinka? (nevím, kdo je autor..). Sice jí mám staženou-ale na YT by se vyjímala.. :D
P.S. Možná bych trochu upravil název- třeba Major Zeman Remix, nebo tak něco. Aby dílko na YT vyniklo- přece jen majorů je tam dost..
Na hřbitově se stalo něco strašnýho...
- huba.buba
autorem Mašinky je náš kolega z Brna Arny Hackl.Koštýř píše: A další pecky? Co mašinka? (nevím, kdo je autor..).
- Arnold Hackl
- předseda moravské sekce
Není se co divit, že se ti to líbilo, byla to velice kvalitní práce od velice kvalitního autora a zřejmě budeš taky znalec. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Eman Zahradník píše:Nesouvisí to vůbec s hudbou k seriálu,ale prosím vás o něco... -pamatuji si že tu někdo před časem dával odkaz(snad you tube či co..),jak je tam ten klip k seriálu s muzikou Maxi Turbulenc-Mašinka... :mrgreen: ,strašně se mi to líbilo,jen nevím kde to hledat-dal by jste někdo prosím odkaz? Díky moc předem!
Pokusím se během dneška sem hodit odkaz, jen teď ještě musím něco dodělat v práci.
Po otci Němec, po matce Čech, teď státní příslušnost Velká Británie, zástupce firmy Benson & Benson z Manchesteru.
- White Lines
- poručík
Taky jsem si trochu hrál
- Přílohy
-
- 5000K_a.jpg (45.59 KiB) Zobrazeno 4575 x
...já mám všechno spočítaný...život i smrt a nebojím se ani jednoho ani druhýho, tak na to nezapomeň...
" jedna malá mědi....pětitisícovka "...
Někdo má rád černý a někdo zase blondíny ale mezi náma v barvě vlasů to není..
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
To je ale nepřímej důkaz. Štoček, štoček potřebujeme... ;) :D
Mám ti ukázat jak plave?
Zkuste jeden byt v ..cenzura.. ;)malej Míra píše:To je ale nepřímej důkaz. Štoček, štoček potřebujeme... ;) :D
Cenzura ?
http://www.youtube.com/watch?v=UOE3KkUdu_A a co tohle to je kolikátej díl.....
http://www.youtube.com/watch?v=UOE3KkUdu_A a co tohle to je kolikátej díl.....
- Arnold Hackl
- předseda moravské sekce
Slíbil jsem, že sem dám odkaz na stažení Mašinky, jenže Mašinku a spoustu dalších souborů jsem měl uložených na portálu Pendolino, kam se teď nemohu připojit a mám podezření, že všechny soubory zmizely. Admina na uvedeném e-mailu kontaktuji bez úspěchu - e-maily nelze doručit.
Jestli tedy někdo víte o vhodném úložišti (ideálně nepříliš známém a nepříliš vytíženém, kde mohou být soubory neomezenou dobu), tak sem dejte odkaz.
Jestli tedy někdo víte o vhodném úložišti (ideálně nepříliš známém a nepříliš vytíženém, kde mohou být soubory neomezenou dobu), tak sem dejte odkaz.
Po otci Němec, po matce Čech, teď státní příslušnost Velká Británie, zástupce firmy Benson & Benson z Manchesteru.
- Doktor Vesely
- poručík
- Kontaktovat uživatele:
Já používám http://www.windowslive.com , kde mám 25 Gb vlastního diskového prostoru, kde si můžu ukládat fotografie, soubory do 50 Mb, on line pracuji se office soubory přes World, Excel atd.. U souborů, složek si můžu upravovat oprávnění, kdo se může dívat na moje soubory, popřípadě stahovat. Diskový prostor je na netu, tudíž se k němu kdykoliv dostanu. I přes PDA (HTC HD2).
Hergot chlapi, vy jste opravdu jako nemluvňata. Fakt! Ve službě se nechlastá. Je vám to známo?
Tohle mám ouředně povolený!
Tohle mám ouředně povolený!
- Honza Zeman
- předseda
A co treba majorzeman.eu? :shock: . Kdyz uz je to teda nase produkce, no ne? :DArnold Hackl píše:Jestli tedy někdo víte o vhodném úložišti (ideálně nepříliš známém a nepříliš vytíženém, kde mohou být soubory neomezenou dobu), tak sem dejte odkaz.
....dnes bude ten, slavnej blaznivej den....dnes bude ten, slavnej blaznivej den......