Česká produkce všeobecně (filmy, DVD, TV)
Re: Česká produkce všeobecně (filmy, DVD, TV)
Kdo znáte výborný film OÁZA? J. Rozsíval, R. Brzobohatý, dále Řehoř, Vinklář.. Jeden z nejlepších čs. válečných filmů ;) srovnatelný s Atentátem (Sequens) a Nebeskými jezdci (Polák). Obecně málo známý film, v TV dávali od revoluce zřejmě jen dvakrát
Na hřbitově se stalo něco strašnýho...
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
...Známe, známe, špatný určitě není, ale Atentát ani Nebeští jezdci to nejsou... ;) :DKoštýř píše:Kdo znáte výborný film OÁZA? ...srovnatelný s Atentátem (Sequens) a Nebeskými jezdci (Polák)...
Mám ti ukázat jak plave?
To sice nejsou, ale nějak mám pro ten film slabost. Kdysi jsem mluvil s p.Brzobohatým, trochu zavzpomínal na natáčení v Turkmenské poušti a říkal, že nějakých cca 10 min. cenzoři vystřihli-škoda, ten konec je fakt jalovýmalej Míra píše:...Známe, známe, špatný určitě není, ale Atentát ani Nebeští jezdci to nejsou... ;) :DKoštýř píše:Kdo znáte výborný film OÁZA? ...srovnatelný s Atentátem (Sequens) a Nebeskými jezdci (Polák)...
Na hřbitově se stalo něco strašnýho...
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Á, tak to je zajímavý poznatek. Ve střední Ásii bývalé SSSR se točilo osošest, nedávno jsem četl v knize Zd. Trošky, jak v r. 1981 jako čerstvý absolvent FAMU asistoval Zd. Podskalskému při natáčení v Kazachstánu. ;) :DKoštýř píše:...Kdysi jsem mluvil s p.Brzobohatým, trochu zavzpomínal na natáčení v Turkmenské poušti...(
Mám ti ukázat jak plave?
- Honza Zeman
- předseda
Urcite tohle neni jenom "vseobecne", ale hodi se to sem. Tv Barrandov dava na Svatek prace :P 1.5. v 16:50 dokument Slunce, seno, vesnice, jehoz autorem je kolega knihomol. Kdo nevidel, musi videt.... ;)
....dnes bude ten, slavnej blaznivej den....dnes bude ten, slavnej blaznivej den......
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
No to rozhodně...!!! ;) :DHombre píše:...Kdo nevidel, musi videt.... ;)
Mám ti ukázat jak plave?
- Anglie
- kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Dík, podívám se, i z interních důvodů jsem zvědav na finální verzi.Hombre píše:Urcite tohle neni jenom "vseobecne", ale hodi se to sem. Tv Barrandov dava na Svatek prace :P 1.5. v 16:50 dokument Slunce, seno, vesnice, jehoz autorem je kolega knihomol. Kdo nevidel, musi videt.... ;)
Evertonians are born, not manufactured.
We do not choose, we are chosen.
Those, who understand, need no explanation, those, who don´t ... don´t matter.
We do not choose, we are chosen.
Those, who understand, need no explanation, those, who don´t ... don´t matter.
- Arnold Hackl
- předseda moravské sekce
To my "přespolní" jsme zvědaví na jakoukoliv verzi. :mrgreen:
Díky za upozornění.
Díky za upozornění.
Po otci Němec, po matce Čech, teď státní příslušnost Velká Británie, zástupce firmy Benson & Benson z Manchesteru.
- huba.buba
- pokladník fanklubu ve výslužbě
No podle času to bude ta nejořezanější.Anglie píše: jsem zvědav na finální verzi.
,,ŠKOLY MÁM ČESKÝ, ALE HUBU VÍDEŇSKOU,,
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
Jo, jo, bude jen červená oktávka... ;) :Dhuba.buba píše:No podle času to bude ta nejořezanější.
Mám ti ukázat jak plave?
- Arnold Hackl
- předseda moravské sekce
Ty, kteří příjmají HBO chci upozornit, že dnes večer v 20:30 dávají dokument Vítejte v KLDR!.
Sice to netočil žádný náš kolega a nebude tam asi ani čevená oktávka, přesto myslím, že by to mohlo být zajímavé. :mrgreen:
Sice to netočil žádný náš kolega a nebude tam asi ani čevená oktávka, přesto myslím, že by to mohlo být zajímavé. :mrgreen:
Po otci Němec, po matce Čech, teď státní příslušnost Velká Británie, zástupce firmy Benson & Benson z Manchesteru.
- malej Míra
- bývalý předseda č.2
To mne bohužel míjí, ale určitě to bude zajímavé, už jsem asi dvakrát četl rozhovor s autory dokumentu. Prý je to pořízeno v rámci turistické poznávací dovolené, protože KLDR většinou novinářům víza neudělují... ;) :DArnold Hackl píše:Ty, kteří příjmají HBO chci upozornit, že dnes večer v 20:30 dávají dokument Vítejte v KLDR!.
Mám ti ukázat jak plave?
- Primář Hons
- strážmistr
Řetěz (1981)
Co říkáte na tuto detektivku, pro mě to bylo celkem příjemné překvapení. Nevzpomínám si ale, že bych ji za komančů vůbec kdy viděl... Fantastický je pád Pavla Nového (Dolfiho) i s kufrem plným peněz z té střechy, podle polohy ležícího těla i rozdrcené lebky bych skoro uvěřil tomu, že tam opravdu zařval... :twisted: Ten druhý gauner- Bareš byl docela sympaťák, hrál ho téměř neznámý, zato fantastický divadelní herec Jiří Klepl http://www.klicperovodivadlo.cz/jiri_Klepl2.jpg Unikátní byla jeho hláška směřující k Dolfimu: Myslel jsem že seš profík, ale ty bys moh krást leda povidla :lol: :lol: :lol:
„Proměna mloka v člověka se nevydařila...“
-
- strážmistr
Re: Řetěz (1981)
To je ten film, jak domovník ucítí plyn a tak zazvoní na byt, ze kterýho vychází? :lol: Jo, tak ten je dobrej. Tam je vůbec spousta málo známejch herců, což je v detektivkách docela fajn. Akorát mě štval ten tukem obalenej policajt.
PS Teď jsem o tom psal k tý scéně na nádraží v RoNP. Na začátku tohodle filmu přejede Tatrovka Maštalíře. Je to všehovšudy asi pět záběrů. Zounar jde po ulici, dálkový světla náklaďáku, pohled jako z kabiny, Zounarovo zděšení, koncový světla náklaďáku, konec. I neznalýho diváka musí praštit, že to je na střihu založená kašírka.
PS Teď jsem o tom psal k tý scéně na nádraží v RoNP. Na začátku tohodle filmu přejede Tatrovka Maštalíře. Je to všehovšudy asi pět záběrů. Zounar jde po ulici, dálkový světla náklaďáku, pohled jako z kabiny, Zounarovo zděšení, koncový světla náklaďáku, konec. I neznalýho diváka musí praštit, že to je na střihu založená kašírka.
-
- strážmistr
Tak si dávám jedno starší Ano, šéfe! a představte si, že Pohlreich nedávno řádil v jedný knajpě v Jinočanech. Kdyby paní majitelka nebyla blondýna kolem třiceti, skoro by se chtělo říct, že Sylvinka pochopila, že Maštalíř s bahnem a velkým prckem a řidič autobusu s tlačenkou nejsou úplně ideální klientela. :lol: